INSPIRAȚIE ȘI TRENDURI

Culorile sunt o parte importantă a vieții noastre. Ne inspiră, ne aduc bucurie și relaxare. 

OSKAR te ajută în proiectele tale de design interior, îți oferă inspirație, culoare, idei pe care le poți alege și adapta propriului stil. OSKAR îți pune la dispoziție peste 2000 de culori din care sigur o vei gasi pe cea care ți se potrivește. 

 

CULORILE ANULUI 2021

Într-o eră în care nimic nu mai este normal, accentul trebuie pus, mai mult ca niciodată, pe starea noastră de bine și pe confortul unei vieți liniștite.  Cu atât mai mult cu cât cu toții ne dorim să ne creăm un spațiu personal unde să putem evada din viața de zi cu zi. 
 
În acest context, OSKAR prezintă culorile anului 2021, special alese de experții noștri din toată lumea: o combinație de nuanțe naturale, pline de optimism, care conferă oricărui interior un plus de simplitate, garantând starea de bine și confortul.Vezi mai mult

INSPIRAȚIE

Stilul scandinav


Designul scandinav pune accent pe simplitate și pe aducerea materialelor naturale, nefinisate, la interior. Marea majoritate a elementelor de decor utilizate au un design contemporan, iar atunci când sunt puse împreună conferă o atmosferă relaxantă oricărei locuințe. Paleta de culori tinde să fie una foarte deschisă, cu tonuri de gri și alb specifice unui stil urban modern.

 

Vezi mai mult

TRENDURI

Back to Top