INSPIRAȚIE

Culorile anului 2021

INSPIRAȚIE

Într-o eră în care nimic nu mai este normal, accentul trebuie pus, mai mult ca niciodată, pe starea noastră de bine și pe confortul unei vieți liniștite.  Cu atât mai mult cu cât cu toții ne dorim să ne creăm un spațiu personal unde să putem evada din viața de zi cu zi. 
 
În acest context, OSKAR prezintă culorile anului 2021, special alese de experții noștri din toată lumea: o combinație de nuanțe naturale, pline de optimism, care conferă oricărui interior un plus de simplitate, garantând starea de bine și confortul.

Culoarea principală a anului 2021 este Transcend (PPG1079-4), o nuanță caldă cu subton roșu, mult mai complexă decât o simplă nuanță de bej. Aceasta poate fi folosită atât ca nuanță principală pentru spațiile largi (60%), în combinație cu alte culori neutre sau nuanțe de pastel (30%) dar și ca nuanță pentru accesorii, cu scopul de a scoate în evidență culorile vibrante din restul camerei (10%).


Be-Well-(10).jpg


Pe lângă această nuanță, pentru anul 2021, experții noștri au mai selectat și alte culori pe care le-au împărțit în trei game diferite, în funcție de starea pe care o generează în cadrul unui interior. Aceste game sunt: Be Well, Be True, Be Wild. 
Toate culorile din aceste game se potrivesc perfect împreună și se pot utiliza în combinație cu nuanța extrem de versatilă, Transcend.

Gama de culori Be Well are ca scop crearea unui design care să ofere o stare de bine și confort. Nuanțele naturale sunt simple, dar sofisticate în același timp, combinațiile creând un sentiment de optimism molipsitor. Gama de culori Be Well este compusă din pigmenți cu tonuri medii și culori neutre calde cu ajutorul cărora îți poți transforma casa într-o oază de liniște și bunăstare. 


Be-Well-(9).jpg

 

Gama de culori Be Well:

Vanilla-Haze.png   winterpeach.png   Mistyaqua.png   Antique-suede.png   light-cherry-parade.png   Salal-leaves.png   Gothenburg.png   Transcend-Copy-(1).png

Be-Well-(3).jpg

Cea de-a doua gamă de culori, Be True, onorează autenticitatea și celebrează artizanatul. Obiectele vintage și reciclate revin iar la modă și se combină perfect cu mobila modernă, în nuanțe naturale, culoarea fiind folosită pentru a crea o conexiune între vechi și nou, între vintage și modern.

Be-Well-(1).jpg

Gama de culori Be True:

Dairy-Run.png   Boulder-Lichen.png   Holly-Glen.png   Pizza-Pie.png   Welcome-Home.png   Enchanting-Eggplant.png   Wild-Hyacinth.png   Transcend-Copy-(2).png

Be-True-(4).jpg

Gama de culori Be Wild este pentru cei ce îndrăznesc să fie diferiți. Culori ce îți îmbunătățesc starea de spirit, aceste nuanțe sunt o expresie de celebrare a individualității. Gama de culori Be Wild inspiră optimism și dă umor și curaj design-ului interior. Culorile inspiră încredere și o atitudine pozitivă prin mixul de nuanțe aprinse cu cele neutre.

Be-Wild-Retail.jpg

Gama de culori Be Wild:

Burmilla.png   Mercurial.png   Whitby-Jet.png   Sky-Palace.png   Raspberry-Cocktail.png   Blue-Odyssey.png   Diving-Trip.png   Transcend-Copy-(3).png

Be-Wilde-(7).jpg

Back to Top