TRENDURI

Decorează cu roz

TRENDURI

Atunci când alegi o culoare pentru interiorul casei tale, cu siguranță nu te gândești și la posibilitatea folosirii culorii roz. Cei mai mulți dintre noi găsesc această culoare potrivită unei camere care aparține unei fetițe. Totuși, în zilele noastre găsim această culoare în multe case. Când folosești roz pentru interiorul tău, ai nevoie totuși de un pic de tehnică și îndemânare. Iată un mic îndrumar care te va ajută dacă te hotărăști să folosești culoarea roz la ține acasă.

Combină cu alte culori. Atunci când decorezi cu roz, poți folosi și alte culori în aceeași încăpere. Dacă ai o camera nu prea luminată natural, folosește roz împreună cu alte culori mai luminoase. Combinând cu galben, portocaliu și chiar nuanțe deschise de roșu poți da senzația de mai multă luminozitate.

Roz cu tipare geometrice. Rozul poate fi o culoare puternică fie pentru o camera prea întunecată, fie pentru una prea luminoasă. Folosește ca și design la pereți tipare geometrice cum ar fi pătrate, cercuri, dreptunghiuri, care vor arată bine în totalitatea camerei.

Găsește armonia. Rozul este o culoare care se amestecă bine cu toate celelalte culori în cadrul unei camere. Experimentează cu diferite nuanțe, tonuri și luminozități pentru a găsi combinația perfectă care creează armonie în cadrul camerei. Adaugă nuanțe de gri, roșu sau chiar albastru pentru a calma nuanța de roz sau adaugă o nuanță mai deosebită care să scoată în evidență culoarea roz. De exemplu mov. Încearcă întâi pe suprafețe mai mici pentru a găsi combinația perfectă.

Back to Top