DESPRE OSKAR®

În cadrul pieței de vopsea din România, brandul OSKAR este sinonim cu inovația și calitatea premium pentru produsele de renovare și decorare a locuinței.

Sloganul "OSKAR Inovează" reflectă atenția constantă pentru imbunătățirea produselor care poartă brandul OSKAR și adaptarea continuă a acestora la nevoile consumatorului modern.

Toate produsele din gama OSKAR au beneficii clare și acoperă o gamă largă de utilizări și nevoi pentru renovarea completă a casei: de la vopsea lavabilă și tencuială decorativă până la produse pentru decorarea și protejarea lemnului sau a metalului.

Brandul OSKAR aparține PPG Romania SA, parte a grupului PPG Industries Inc, liderul mondial în producția și comercializarea de vopsele arhitecturale și industriale.

DESPRE PPG

PPG a fost fondat în anul 1883 sub denumirea Pittsburg Plate Glass de către Capt. John B. Ford și John Pitcairn în Pittsburg, Pennsylvania. Astăzi, PPG este unul dintre liderii globali în producția de vopsea, materiale industriale, produse chimice și sticlă, atât pentru uz industrial, cât și casnic.

Prin inovație, sustenabilitate și culoare, PPG ajută clienți din peste 70 de țări din întreaga lume să găsească cele mai bune soluții în renovarea locuințelor, în industria de transport și construcții.

În Romania, PPG este unul dintre liderii pieței de vopsea, odată cu achiziția DEUTEK SA in anul 2017. Datorită experienței de peste 10 ani în cadrul pieței românești, PPG România se poate mândri astăzi că este o companie de succes, bine gestionată, cu o îndelungată tradiție în a oferi clienților săi servicii excelente și care deține unele dintre cele mai puternice mărci din România (OSKAR si Danke!).

Back to Top